Jan´s släktträd uppdaterat

Ja äntligen lite nytt i släktträdet igen, många rättninger samt en hel del nya källor har registrerats (de nya källorna beror ofta på att jag får information från andra forskare, då jag publicerar dem finns inte alltid källan angiven på ett korrekt sätt, vilket jag löpande försöker ordna efteråt).

Sedan har jag ju också fått en hel del material översänt av den fantastiska forskaren Ann-Charlotte Ivares, ett material som jag inte har hunnit gå igenom fullständigt ännu, men nu har jag äntligen tagit mig tid till skriva in lite av det i mitt släktforskningsprogram iallafall, och oj vad mycket nytt som tillkom. Ann-Charlott Ivares står fortfarande som källa då det kommer att ta ett bra tag för mig innan jag har kollat upp allt detta ”Tack Lotta”,

Har äver fått hjälp nu i veckan av Louise Vigart Guldbrand att få lite bättre ordning på våra gemensamma släktingar som finns i mitt släktträd, tack min ängel för visat intresse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *