Jan skriver sin första kommentar här

Välkommen till vår bloggsida!
Här kommer vi ”kanske” att så småningom börja göra lite inlägg.
Är inte säker på om detta är något för oss som släktforskar ännu men sidan är iallafall skapad så nu gäller det bara att få tid över, även för detta, redan nu åtgår ju vår största fritid till att släktforska.

Jag som sitter vid tangentbordet just nu heter Jan Johansson

Jag har släktforskat sedan början av 2000-talet och har än så länge samlat på mig lite drygt 30 000 personer i min databas, alla personer i databasen har jag inte relationer till, jag är alltså inte direkt släkt med dem. Att jag samlar på mig även personer i min databas som jag inte är släkt med beror till stor del på att jag ibland hjälper andra släktforskare med ingifta personer ifrån mina egna led och deras anor har jag ju inga relationer till.

Sedan forskar jag ju även på resandefolket och många av dessa personer saknar jag helt koppling till, men det är en sådan spännande forskning så jag kan inte låta bli att lägga till det jag finne ut, eller vad mina andra vänner forskat fram om dem. Jag skulle absolut inte ha klara denna forskningen på egen hand och tackar alla berörda för deras bidrag och deras kloka och insiktsfulla hjälp bland resandefolkets snåriga släktförhållanden.